روحانی هم به باشگاه روسای جمهور مطرود و مغضوب نظام پیوست!

به خبرنامه جامع تخصصی لوازم خانگی خوش آمدید

پنجشنبه ۱۲ تیر ۰۴

روحانی هم به باشگاه روسای جمهور مطرود و مغضوب نظام پیوست!

روحانی هم به باشگاه روسای جمهور مطرود و مغضوب نظام پیوست! https://d77.ir/روحانی-هم-به-باشگاه-روسای-جمهور-مطرود-و/ دنیای 77 Tue, 03 Aug 2021 01:43:34 0000 عمومی https://d77.ir/روحانی-هم-به-باشگاه-روسای-جمهور-مطرود-و/ عجیب است که همه این روسای جمهور با رای برخی افراد انتخاب شدند ، اما این مزیت هیچ نقشی در بردن آنها به ورطه طرد و کینه نداشت.اقلیت هایی که برخلاف همه معیارهای منطقی و دینی ، به نظام مقدس و بهشتی می بخشند ، موضوع را به گونه ای تحلیل می کنند که این …

عجیب است که همه این روسای جمهور با رای برخی افراد انتخاب شدند ، اما این مزیت هیچ نقشی در بردن آنها به ورطه طرد و کینه نداشت.
اقلیت هایی که برخلاف همه معیارهای منطقی و دینی ، به نظام مقدس و بهشتی می بخشند ، موضوع را به گونه ای تحلیل می کنند که این روسای جمهور در درک و اجرای منوی الهی ، عالی و انقلابی نظام و مردم ناکام ماندند. . اما واضح است که این موضوع هیچ ارتباطی با این آشفتگی ندارد و به اشکالات ساختاری و بلاغی در حکومت جمهوری اسلامی اشاره می کند.

البته این خطا یک دستاورد مهم بوده است زیرا این سیستم سالهاست که بر معلولیتها و بحرانها عمدتا بر نهادهای منتخب ریاست جمهوری و مردم تمرکز کرده و خود را عاری از آنها نشان می دهد. و کشور.

به هیچ وجه نمی توان قوه مجریه و دولت را که در بسیاری از وظایف خود مانند سیاست خارجی توانمند است ، از سیستم به طور کلی جدا کرد و موفقیت های عملکردی آن را به گردن سیستم و کمبودها و شکست های آن به گردن دولت و رئیس جمهور انداخت. احساس آزادی از.
استدلال منطقی ، سنتی و قانونی می گوید: “من کسی هستم که غلات واقعی را غارت می کنم” ، یعنی غارت و سود به نام او ثبت می شود و ضرر و زیان به نام او ثبت می شود.

اگر دولت در چهل سال گذشته واقعاً راهی اشتباه ، غیر انقلابی و غرب گرا را در پیش گرفته است ، چرا با نظارت و پاسخگویی ، نهادهای نظارتی و قوه قضائیه را مورد انتقاد ، اصلاح و مجازات قرار نداده است؟ آیا همه این روسای جمهور واجد شرایط شورای نگهبان نبودند؟
مربوط به دولت آقای روحانی ، شورای انقلاب در ماه های اول تشکیل خود سعی در استیضاح داشت ، اما چرا مخالفت شد؟!

رژیمی که همه دولتها در شیوه زندگی خود از آن حمایت کردند ، اما در عین حال همه آنها طرد شدند ، چیست؟!

حال س questionال این است که آیا رئیس جمهور جدید باید چهار یا هشت سال دیگر منتظر چنین سرنوشتی باشد؟ اما من فکر می کنم مهمترین س isال این است که کشور و مردم هنوز ظرفیت تحمل این مدل حکومتی عجیب و شگفت انگیز را دارند که بر میزان آسیب و بحران در ایران می افزاید ؟!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.