جزئیات واکسیناسیون گروههای «شغلی» و «دیابتیها» علیه کرونا/وضعیت تامین واکسن در کشور https://evarah.ir/2021/07/جزئیات-واکسیناسیون-گروههای-شغلی-و/ ایواره Fri, 30 Jul 2021 01:58:21 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/07/جزئیات-واکسیناسیون-گروههای-شغلی-و/
مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو از آغاز واکسیناسیون چندین گروه شغلی پرخطر و همچنین بیماران دیابتی در کشور علیه کرونا خبر داد و جزئیات آن را نیز توضیح داد. در مصاحبه ای برای ایواره ، دکتر کیانوش جهانپور گفت: خوشبختانه به مناسبت عید سعید قربان …
منبع: خبرگذاری ایواره
جزئیات واکسیناسیون گروههای «شغلی» و «دیابتیها» علیه کرونا/وضعیت تامین واکسن در کشور
مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو از آغاز واکسیناسیون چندین گروه شغلی پرخطر و همچنین بیماران دیابتی در کشور علیه کرونا خبر داد و جزئیات آن را نیز توضیح داد.
در مصاحبه ای برای ایواره ، دکتر کیانوش جهانپور گفت: خوشبختانه به مناسبت عید سعید قربان و در آستانه روز خبرنگار ، با توجه به عرضه مناسب واکسن کرونا در روزها و هفته های اخیر و البته رسیدن به حد نصاب قابل قبول واکسیناسیون در موارد پرخطر گروه های سنی ، گروه های شغلی پرخطر ، یعنی مرحله سوم واکسیناسیون علیه کروناو ، به موازات دستور وزیر بهداشت آغاز شد. رسانه ها و روزنامه نگاران ، اساتید حوزه و دانشگاه ، هموطنان مقیم مراکز آموزشی و زندان ها ، کارکنان بانک ، و غیره.
وی با اشاره به اینکه از روز گذشته واکسیناسیون اعضای رسانه ها و خبرنگاران به صورت نمادین آغاز شد ، گفت: با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لیستی از اعضای رسانه ها ، روزنامه نگاران و عوامل فنی و اجرایی رسانه ارائه و در اولویت قرار گرفتند. وزارت فرهنگ و روزنامه نگاران. “این هدایت اسلامی خواهد بود ، واکسیناسیون آنها در سراسر کشور آغاز شده و انجام می شود ، و واکسیناسیون اعضای رسانه ها ادامه خواهد داشت.
جهانپور درباره وضعیت عرضه واکسن کرونا گفت: خوشبختانه در شرایطی هستیم که به حداکثر نقطه واکسیناسیون روزانه رسیده ایم و اگر بخواهیم با همان سرعت ادامه دهیم ، واکسن تقریباً دو هفته در دسترس است. البته اولین دوز واکسن تزریق می شود و دوز دوم نیز به دلیل ورود محموله های جدید از جمله محموله واکسن استرازنکا تولید شده در ژاپن در روز جمعه و دو محموله از چین در هفته آینده است. برکت ملی واکسیناسیون به صورت هفتگی ، در حال حاضر سابقه خوبی در واردات و تولید داخلی وجود دارد و هرچه جلو می رویم ، این سرعت عرضه واکسن بهبود یافته و بر روند واکسیناسیون روزانه تأثیر می گذارد. تقریباً می توان گفت که ما کمترین نگرانی را در مورد دریافت واکسن در روزها و هفته های آینده داریم.
وی همچنین درباره وضعیت تولید واکسن پاستوکوک گفت: واکسن پاستوکوک هفته گذشته بیش از 120 هزار دوز به وزارت بهداشت داد که در شبکه بهداشت توزیع شده و این روزها تزریق می شود. روزنامه نگاران واکسینه شده نیز روز گذشته از این واکسن استفاده کردند. در عین حال ، تولید نیمه صنعتی آن همچنان ادامه دارد. خطوط صنعتی واکسن پاستوکوکوس که در مقیاس بزرگتر تولید می شود ، در ماه سپتامبر راه اندازی می شود. همچنین شاهد افزایش تدریجی و تدریجی تولید پاستوکوف خواهیم بود و فکر می کنم در ماه اکتبر به ظرفیت اسمی خود برسد.
وی در مورد نحوه واکسیناسیون گروه های حرفه ای گفت: در گروه های تخصصی سازمان یا صنف مربوطه توسط اداره کل استان های مختلف شمارش و اعلام می شود. به عنوان مثال ، در رسانه ها با هماهنگی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، در معلمان با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش ، اساتید دانشگاه از طریق وزارت علوم ، هموطنان در زندانها ، اعلام شده توسط سازمان زندانها ، و غیره. وزارت بهداشت همچنین پرونده ها را از سازمان یا اصناف مربوطه حساب می کند و وزارت بهداشت واکسیناسیون را در مکان های تعیین شده توسط اصناف و با اولویت بندی صنف مربوطه انجام می دهد.
جهانپور همچنین در مورد جزئیات واکسیناسیون دیابتی گفت: واکسیناسیون بیماران دیابتی با دستور وزیر بهداشت و با شمارش بیماران دیابتی با اولویت بیماران دریافت کننده انسولین در سراسر کشور آغاز می شود. بیماران در کشور be key با سرعت تکمیل مرحله دوم واکسیناسیون و شروع مرحله سوم در کشور ، شروع شده و در حال توسعه است و فکر می کنم این ماه به تعداد شش واکسیناسیون اخیر در کشور واکسیناسیون داشته باشیم ماه ها.
وی گفت: بیماران دیابتی که اطلاعاتی در سیستم سیب خود دارند ، مگر در مواردی که توسط دانشگاه های پزشکی محاسبه شود ، واکسینه می شوند. در عین حال ، امروز ما یک سیستم جامع برای بیمارانی که از انسولین استفاده می کنند داریم که به آن ثبت نام بیماران دیابتی نیازمند انسولین می گویند. در این زمینه ، لیستی از مصرف کنندگان انسولین در سراسر کشور داریم و در موارد دیگر ، آنها موازی با اطلاع معاون وزیر بهداشت واکسینه می شوند.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
جزئیات واکسیناسیون گروههای «شغلی» و «دیابتیها» علیه کرونا/وضعیت تامین واکسن در کشور
- ۲,۰۷۶ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
علت زخم پا در بیماران دیابتی (و بهترین روش درمان)
زخم پا در بیماران دیابتی زخم های بازی هستند که معمولاً در کف پا قرار دارند. افراد مبتلا به دیابت، بیشتر تحت تأثیر زخم پا قرار می گیرند. زخم های پا به دلیل شکستن بافت ایجاد می شود.
زخم پای دیابتی تقریباً 15 درصد از بیماران دیابتی را تحت تأثیر قرار می دهد. بسته به میزان کنترل دیابت و مراقبت از پاها، تقریبا همه ی افراد دیابتی در معرض این عارضه قرار دارند.
بیشتر زخم های پای دیابتی، در زیر انگشتان بزرگ یا سینه ی پا دیده می شوند. زخم پا می تواند پا را تا استخوان های داخلی تحت تأثیر قرار دهد. اگر این زخم ها به موقع درمان نشوند، احتمال گسترش عفونت و نهایتا قطع اندام ها وجود دارد.