لزوم ارتقاء آگاهی دانشجویان نسبت به پیامدهای مصرف محصولات دخانی https://evarah.ir/2021/05/لزوم-ارتقاء-آگاهی-دانشجویان-نسبت-به-پی/ ایواره Tue, 25 May 2021 17:08:40 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/05/لزوم-ارتقاء-آگاهی-دانشجویان-نسبت-به-پی/
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، طی نامه ای به دکتر غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و دکتر طهرانچی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، به اسناد سازمان بهداشت جهانی در مورد رابطه مصرف دخانیات ، به ویژه قلیان و بیماری کوید اشاره کرد. وی با توجه به احتمال بازگشایی دانشگاه …
منبع: خبرگذاری ایواره
لزوم ارتقاء آگاهی دانشجویان نسبت به پیامدهای مصرف محصولات دخانی
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، طی نامه ای به دکتر غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و دکتر طهرانچی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، به اسناد سازمان بهداشت جهانی در مورد رابطه مصرف دخانیات ، به ویژه قلیان و بیماری کوید اشاره کرد. وی با توجه به احتمال بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزشی در سال تحصیلی 1401-1400 ، بر لزوم اتخاذ تدابیر مناسب جهت افزایش آگاهی دانشجویان از پیامدهای سیگار تأکید کرد.
به گزارش ایواره ، نامه دکتر سعید نمکی خطاب به دکتر. غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و دکتر طهرانچی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی می گوید: “همانطور که می دانید ، سیگار کشیدن و قرار گرفتن در معرض دود سیگار یکی از بزرگترین موارد است. این مهمترین عامل مرگ و میر در جهان است که سالانه 8 میلیون نفر را به کام مرگ می کشد. 8 کنوانسیون کنترل دخانیات و مطابق با تبصره 1 ماده 13 قانون جامع کنترل و کنترل ملی دخانیات ، با هدف حفاظت از سلامت عمومی ، به ویژه برای محافظت از مردم در معرض استعمال دخانیات ، سیگار کشیدن در مکان های عمومی از جمله دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تحقیقات ممنوع است و با توجه به اینکه سلامت نسل جوان تحصیل کرده در مراکز آموزشی و فرهنگی نقش مهمی در توسعه علمی ، فرهنگی و اجتماعی کشور دارد ، ایجاد یک محیط سالم و بدون دخانیات برای این کشور بخش جامعه ضروری است.
طبق اسناد سازمان بهداشت جهانی در مورد رابطه مصرف دخانیات ، به ویژه قلیان ، و بیماری کوید 19 ، و با توجه به بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزشی در سال تحصیلی 1401-1400 ، این مناسب است ، در حالی که اقدامات مناسب برای دانشجویان در نظر گرفته شده است عواقب مصرف محصولات دخانیات ، اقدامات لازم برای ایجاد تنظیمات آموزشی غیر سیگار کشیدن را در عمل قوانین ملی و بین المللی در نظر بگیرید.
همچنین ، با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران ریاست كنفرانس بعدی اعضای كنوانسیون جهانی كنترل دخانیات را دارد ، كه قرار است در ماه نوامبر سال جاری با مشاركت 182 كشور و سازمان بین المللی برگزار شود ، انتظار می رود كه موفق کاهش تأمین و تقاضای سازمان بهداشت جهانی برای دخانیات ، از جمله محافظت از مردم در معرض دود دست دوم محصولات دخانی در مکان های عمومی مانند محیط های آموزشی ، باید به عنوان یک موفقیت مهم در حفظ سلامت نسل تحصیل کرده و کشور ما.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
لزوم ارتقاء آگاهی دانشجویان نسبت به پیامدهای مصرف محصولات دخانی
- ۲,۰۶۷ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر