نقش مؤثر سفیران در توسعه بازار فناوری ایرانی در عرصههای بینالمللی https://evarah.ir/2021/03/نقش-مؤثر-سفیران-در-توسعه-بازار-فناوری/ ایواره Mon, 29 Mar 2021 20:43:36 0000 اقتصادی https://evarah.ir/2021/03/نقش-مؤثر-سفیران-در-توسعه-بازار-فناوری/
تصمیمات غیرمنتظره دولت در زمینه صادرات ، واردات و ارز چالشهای مهمی برای شرکتهای تولیدی است ، در حالی که سفیران ایرانی در سایر کشورها می توانند نقش اساسی در تأمین محصولات ایرانی بر اساس دانش در بازارهای بین المللی داشته باشند. سید اویس درگاهی ، مدیرعامل یک شرکت فناوری در مصاحبه با ایواره وی …
منبع: خبرگذاری ایواره
نقش مؤثر سفیران در توسعه بازار فناوری ایرانی در عرصههای بینالمللی
تصمیمات غیرمنتظره دولت در زمینه صادرات ، واردات و ارز چالشهای مهمی برای شرکتهای تولیدی است ، در حالی که سفیران ایرانی در سایر کشورها می توانند نقش اساسی در تأمین محصولات ایرانی بر اساس دانش در بازارهای بین المللی داشته باشند.
سید اویس درگاهی ، مدیرعامل یک شرکت فناوری در مصاحبه با ایواره وی به بهانه تزئین امسال با نام سال “تولید ؛ حمایت ها ، موانع” ، با بیان اینکه در کشور ، ناخواسته یا عمدا ، تعدادی از مشکلات برای تولید افراد دانش بنیان ایجاد شده است ، گفت: : دولتی که تولید را یک مزرعه آماده برداشت و بدون هیچ گونه حمایتی می داند و می خواهد هنگام برداشت پشت میز تولیدکننده بنشیند. در حالی که وظیفه دولت حمایت از بخش تولید داخلی است ، نه برداشت آن.
وی با انتقاد از رویکرد کشور در قیمت گذاری محصولات دانش بنیان ، گفت: “ما تولیدکننده محصولات سلولزی هستیم و دولت از ما می خواهد که قیمت های مصرف کننده را لحاظ کنیم و می توانیم قیمت های مختلفی را براساس نوع کیفیت برای افراد مختلف داشته باشیم ، اما می بینیم که ناگهان قیمت ها افزایش می یابد.
درگاهی هزینه های فوق را از دیگر چالش های بخش تولید کشور عنوان کرد و افزود: در ایران قیمت گاز ناگهان به صورت تصاعدی افزایش می یابد و اگر دولت قصد پرداخت یارانه را دارد ، بهتر است این یارانه در بخش گاز افزایش یابد. ، که بصورت تصاعدی افزایش می یابد. “، قیمت واقعی آن را در نظر بگیرید و محاسبه کنید. متأسفانه این اتفاق نیفتاده است ، زیرا 10٪ به عنوان ارزش افزوده و 10٪ به عنوان بدهی دریافت می کند که باعث افزایش هزینه های تولید می شود.
مدیر کل شرکت دانش بنیان با تأکید بر اینکه جمع آوری این تعرفه ها و محاسبه نمایی هزینه های ترمز گاز و برق برای کاهش سرعت تولید است ، خاطرنشان کرد: هزینه تبلیغات محصولات دانش بنیان از دیگر چالش های تولید است . به چند فروش نیاز داریم که بتوانیم 70 تا 80 میلیون دلار تبلیغات پرداخت کنیم؟ در حالی که بخش تبلیغات ممکن است مشمول یارانه شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی می تواند تهدیدها را به فرصت هایی برای جدا شدن از نفت در زمان تحریم ها تبدیل کند ، گفت: “این کشور چیزی به نام مصرف سرانه دارد که تعیین می کند چه مقدار کالا صادر یا وارد شود.” از طرف دیگر ، من به عنوان تولید کننده ، با یک شرکت در ارمنستان قرارداد می بندم و تعیین این سرانه در اختیار افرادی است که به دنبال موقعیت مدیریتی هستند و این افراد ناگهان اعلام می کنند که صادرات متوقف خواهد شد در حالی که من این کار را انجام می دهم. a من برای بازاریابی هزینه کرده ام و وقتی می خواهیم صادرات داشته باشیم ، مشخص می شود که این محصول به صورت محلی مورد نیاز است.
درگاهی دریافت مجوزهای ساخت را از دیگر چالش ها عنوان کرد و گفت: ما دستگاهی در زمینه بهداشت تولید کردیم که باید کدی به نام “UMDNS” از وزارت بهداشت دریافت می کردیم که پس از یک سال و سه ماه توانستیم آن را دریافت کنیم. برای یک اختراع. “انجام؛ با این حال ، ما اکنون در دوره پیشرفت سریع فناوری هستیم. حال چگونه می توان با این شتاب فناوری یک سال و 3 ماه صبر کرد تا کد را دریافت کنیم؟ ما را پشت سر دنیا می گذارد.
به گفته محقق ، این دستگاه زمان عمل را بین 50 تا 80 درصد کاهش می دهد.
وی با اشاره به نیروی کار جدید گفت: دولت به جای استفاده از این نیروی کار در بخش تولید ، آنها را پیر کرده است.
این فعال فناوری با تأکید بر اینکه دولت باید به یک دولت مسئول تبدیل شود ، گفت: در این زمینه باید کمیته ای تشکیل شود تا دولت هر سه ماه یک بار به این ارگان پاسخ دهد.
درگاهی با اشاره به حمایت دولت از تولید محصولات دانش بنیان گفت: محصولات دانش بنیان به صورت محلی تولید می شوند اما بزرگترین مشكل ما نهادهای دولتی است ؛ اگر رد پای دولت كاهش یابد ، شركت ها در مسیر درست پیش می روند.
مدیرعامل این شرکت بهداشتی با اشاره به نقش سفرای ایرانی در خارج از کشور در توسعه دیپلماسی علمی و فناوری خاطرنشان کرد: سفیران ایرانی در خارج از کشور برنامه ای برای توسعه صادرات کالاهای داخلی به خارج ندارند.
وی ادامه داد: مطابق مواد 9 و 10 قانون تجارت ، سفارتخانه ها علاوه بر دیدگاه سیاسی و فرهنگی باید دارای سیمای اقتصادی نیز باشند و به دنبال ایجاد بستری مناسب برای محصولات محلی و حضور تولیدکنندگان در محل خود باشند. فعالیت ، و ایجاد پایگاه داده مناسب. “، برای تولید و بازرگانان محلی به درستی راهنمایی و کمک می کند.
وی چالش های شرکت های بخش حمل و نقل را تشریح کرد و گفت: یک کانتینر از تهران به کابل 2200 دلار (60 تا 70 میلیون یورو) هزینه دارد. این در حالی است که کشورهایی مانند ترکیه به حمل و نقل یارانه می دهند.
درگاهی حمایت واقعی از شرکت های دانش بنیان و بروزرسانی دقیق و صحیح تعرفه های گمرکی را از راهکارهای تولید محصولات شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: امسال مقام معظم رهبری بر رفع موانع تولید و پشتیبانی تأکید کردند و این من و همه تولیدکنندگان را تشویق می کند. “و آنها همکاران ما خواهند بود و ما مطمئناً امسال را با جدیت مضاعف و پشتکار فراوان آغاز خواهیم کرد و امیدواریم که شاهد یک گام واقعی و عملی در تولید باشیم که توسط رهبر معظم انقلاب تا پایان سال برجسته شده است. امسال.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
نقش مؤثر سفیران در توسعه بازار فناوری ایرانی در عرصههای بینالمللی
- ۲,۰۶۶ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر